Workshop Kerststuk maken weer goed bezocht.

Dinsdag 12 december stond de workshop kerststuk maken gepland. Bij de familie Kodden in de boerderij meldden zich 21 Varsenaren  om onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers creatief aan de slag te gaan. Van te voren moest je opgeven welk kerststukje je wilde gaan maken. Het ene voorbeeld was van Ingrid Grave en de ander van Bert Olthuis, onze creabea’s en hulptroepen van de avond. Als wij er helemaal niet meer uitkwamen dan hoefden we maar te roepen om Ingrid of Bert stonden klaar voor raad en daad.  Iedereen heeft met een goed gevoel een prachtig kerststukje gemaakt. Als afronding kwamen de lekkere hapjes en de borrel op tafel. 

Al met een al een zeer geslaagde avond. De vraag kwam al snel of wij dit met Pasen weer kunnen regelen en het antwoord hierop is, natuurlijk gezellig dat gaan wij doen. De datum hiervoor zal op tijd in de nieuwsbrief verschijnen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring