Mooie opkomst bij de Algemene Ledenvergadering

Maandag 12 februari troffen we elkaar voor de algemene ledenvergadering. Tijdens de ledenvergadering werd er teruggekeken op het afgelopen jaar, vooruit gekeken op het komende jaar en samen nagedacht over wat er extra aandacht nodig heeft.

Tijdens de vergadering zwaaiden 3 bestuursleden af. Wilco Volkerink droeg zijn voorzittershamer over aan Jan Horstede. Wilco was 8 jaar voorzitter van Plaatselijk Belang Varsen en heeft in de afgelopen jaren veel voor de buurtschap betekend. Ook Janny Schuldink en Angeline ter Avest dragen hun stokje als algemeen bestuurslid over aan Jeanet van Hoek. Janny was in de afgelopen jaren onze secretaris, maar droeg deze taak al eerder over aan Wemmy nadat zij ging verhuizen. Angeline heeft zich vooral hard gemaakt voor de aanleg van de fietsstraat en herplanting rondom de nieuwe verkeerssituatie in Varsen.  Alledrie hebben ze zich enorm  ingezet voor het belang van alle Varsenaren en we hebben ze daarom ook in het zonnetje gezet. Wemmy had voor alledrie mooie woorden en kregen ze een mooi pakket met versnaperingen als dank.

Na de vergadering en een korte pauze vertelden Monique en Hans Mollema over hun mooie en dankbare werk bij stichting Wensambulance Oost-Nederland. Deze non-profit organisatie heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door liggend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten. Door veel praktijkverhalen namen Hans en Monique ons mee langs mooie vervulde wensen. Er is gecollecteerd voor de stichting, maar mocht u alsnog een donatie willen doen, klikt u dan op de link naar de website van Stichting Wensambulance Oost-Nederland. Van harte aanbevolen!

Tijdens de pauze zijn er flink wat loten verkocht en werden aan het einde van de avond mooie prijzen verloot die verzorgd zijn door Actief. Ter plekke werd besloten dat de opbrengst van de verloting zal worden toegevoegd aan de collecte voor de stichting Wensambulance Oost-Nederland.

De vergadering is dit jaar goed bezocht door ongeveer 60 leden. Heel mooi en we hopen dat we in het komende jaar ook bij activiteiten veel leden mogen begroeten! De eerstvolgende activiteit is de muziekbingo/ pubquiz, georganiseerd door Erin Kodden en Bert Olthuis. Dat belooft een gezellige avond te worden voor jong en oud!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring