In de schijnwerpers: Henri Jutten

Donderdag 15 juni hebben we Henri Jutten in het zonnetje gezet omdat hij na 23 jaar gestopt is met het beheer en onderhoud van de voormalige website.

Henri begon in het jaar 2000 met de website. Dat Henri deze klus op zich nam kwam door zijn achtergrond. Hij was grafisch ontwerper en wist wel het e.e.a. van computers.

Henri vond het belangrijk dat er een website kwam met de naam “Varsen” met daarbij een nieuwsbrief die je later weer kon nalezen op de website.

Zoon Marco heeft Henri veel geholpen met het opbouwen van de website en facebook.

Het was destijds niet zo makkelijk om een website te maken, maar deze heren hebben dat samen prima geregeld. Wel moesten ze opletten want ieder kwartaal kwam er een update die je niet moest vergeten anders had je extra problemen.

Het is ontzettend mooi dat Henri zoveel tijd en energie heeft gestoken in de digitalisering van Plaatselijk Belang Varsen. Nu is het een goed moment om het stokje over te dragen naar het bedrijf die de nieuwe website “PBVarsen.nl” heeft gemaakt. De basis die destijds is gemaakt blijft overeind, net als de nieuwsbrief. Wel is het nu makkelijker om je aan te melden voor een activiteit.

Op de vraag of Henri nu in een zwart gat terecht komt reageert hij meteen dat dat absoluut niet het geval is! De verhuizing van zijn dochter staat al op de planning en zijn kleinkinderen Vive en Flin zien ze met grote regelmaat. Nee, Henri besteedt zijn tijd prima en gaat lekker genieten van de dinerbon die we hem hebben aangeboden. Die heeft hij ook zeker verdiend.

Nogmaals bedankt Henri voor jou 23 jaar inzet voor de website.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring