Het laatste nieuws

Vind hier alle nieuws items van Plaatselijk Belang Varsen.

Vechtzomp tocht

Vrijdag 31 mei was het dan zover, gezellig met  elkaar naar de Vechtzomp. 23 Varsenaren waren  keurig op tijd en zomers gekleed, want tja op de buienradar stond mooi weer en de regen zou ons bespaart blijven, dat zou net langs ons gaan. 

Lees meer

Hilariteit alom tijdens de eerste Pubquiz van PB Varsen

Rond de klok van achten werd het een drukte van belang in de boerderij van de familie Horstede aan de Bossteeg. We werden in het gezellige onderkomen hartelijk ontvangen door commissie Actief. Het was even passen en meten gezien het grote aantal teams die bestonden uit verschillende samenstellingen, zoals buren of kennissen die met elkaar waren maar ook hele gezinnen. Lees vooral verder!

Lees meer

Mooie opkomst bij de Algemene Ledenvergadering

Maandag 12 februari troffen we elkaar voor de algemene ledenvergadering. Tijdens de ledenvergadering werd er teruggekeken op het afgelopen jaar, vooruit gekeken op het komende jaar en samen nagedacht over wat er extra aandacht nodig heeft.

Lees meer

Happen en Trappen

Op zaterdag 15 april was het, ondanks het koude weer, een drukte van belang bij de start van de activiteit “Happen en Trappen”.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring